Coneixe'ns

Qui som

A Estètica Sílvia Baches, la bellesa i la cura de la pell han estat i continuen sent dos dels pilars que sustenten la nostra trajectòria professional.
La nostra essència: la innovació i especialització en tractaments de bellesa i estètica.

La consciència i el respecte al nostre entorn ens han fet adaptar la nostra carta de serveis i cosmètics, tenin una especial cura en la tria d’opcions orgàniques, ecològiques i cruelity free.

Després d’anys acompanyant i aprenent de la seva fundadora, Rosa M. Minoves, reconeguda esteticista i pionera a Lleida, Sílvia Baches recull el testimoni de la seva mestra i emprèn la seva aventura en solitari a càrrec del Centre. Després de 30 anys segueix sent un centre de referència a Lleida, amb professionals d’alta formació i una exquisida i exigent clientela.

Veniu i gaudiu d’un refugi de bellesa i relaxació al cor de Lleida. Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres i reservar la vostra cita per experimentar els beneficis dels nostres serveis d’estètica.

Cuidar la pell abans i després de l'exercici

Amb l’arribada de l’estiu i la tendència a portar una vida més sana, activitats com córrer, anar amb bicicleta, caminar o anar al gimnàs s’han tornat comuns per a dones de totes les edats. Encara que moltes d’elles saben com preparar la pell per anar a la platja o anar a dormir, són poques les que coneixen les cures que s’han de dur abans i després de practicar esport.

És important fer una especial rutina de bellesa abans i després de practicar exercici, ja que és a través de la suor que els porus s’obren, facilitant l’entrada d’impureses en la pell. 

És important desfer contaminants com la pols i altres agents externs com el maquillatge perquè obstrueixen els porus i fan que sigui més difícil alliberar les toxines provocant imperfeccions com arrugues i línies d’expressió en la pell.

En practicar qualsevol activitat física, la temperatura corporal de les persones augmenta provocant que el cos transpiri i faci que es perdin minerals que com a conseqüència pot generar envelliment prematur. Per això, encara que preparar la pell abans de fer exercici és important, també ho és tractar-la després.

Recomanacions per cuidar la pell abans i després de practicar qualsevol esport:

– Si l’entrenament és a l’aire lliure, utilitzar cremes amb factor de protecció solar.

– Netejar la cara abans i després de fer esport amb llet i tonic.

– La neteja s’ha de fer amb aigua tèbia. L’aigua calenta o molt freda pot causar danys i sequedat de la pell.

– Hidratar la pell amb cremes humectants i poc grasses

– Assecar bé la pell després de netejar-la.

– Exfoliar la pell freqüentment

– Beure aigua o begudes riques en minerals per recuperar els que es van perdre durant l’exercici.

Una pell sana és possible si s’inclouen hàbits que la protegeixen. 

El tracte que se li doni a la pell avui, es reflectirà en uns anys i si no es té la cura necessària, es contribuirà a desenvolupar problemes d’oxigenació de la pell, deshidratació i envelliment prematur.

La nostra recomanació: Oxygen Energizing Cream . Babor- 64,65€

Estètica Silvia Baches, disposem de l’entrenament més revolucionari i beneficiós del mercat. Miha-Bodytec 2, és número 1 en entrenaments a Alemanya i cada dia s’obre pas en més països de tot el món. A Espanya entra amb força el 2011 i augmenta progressivament el nombre de centres d’entrenament, els més exigents, que disposen d’ella.

QUÈ ÉS Miha-Bodytec?

Miha-Bodytec és el primer sistema d’entrenament que permet entrenar tot el cos de forma simultània a una intensitat d’activació muscular més alta que amb sistemes convencionals. Els seus beneficis es fan notar des de la primera sessió: amb només 20 minuts a la setmana realitzareu un gran treball.

Pèrdua de greix.

Força.

Resistència.

Velocitat.

Recuperació després d’entrenaments i carrera.

Recuperació de lesions i operacions.

Sistema anti celulític.

Etc.

Electroestimulació MIHA BODYTEC

Radiofreqüència

Conegut com el “lifting sense cirurgia” aquest tractament aconsegueix un important efecte tensor de la pell, tant facial com corporal, millorant notablement el to i la fermesa dels teixits.

La radiofreqüència són radiacions electromagnètiques que, aplicades en el camp de l’estètica, s’utilitzen per millorar zones amb problemes de cel · lulitis i especialment, per provocar un “efecte lifting” a la pell de la zona aplicada.
Així, l’efecte més immediat de la radiofreqüència és l’estimulació dels fibroblasts a través de calor intradérmico, aconseguint la regeneració de nou col · lagen i elastina.

indicacions

Problemes de flacciditat facial (galtes, pòmuls, doble mentó, celles, …) i corporal (glutis, abdomen, braços, …), així com en casos de cel · lulitis i millora del to de la pell en general.

resultats obtinguts

– Efecte “lifting” de la pell
– Producció de nou col · lagen
– Millora de la cel · lulitis
– Remodelació de contorns
– Pell amb major lluminositat

Cosmética BABOR

Nuestra energía natural.
En BABOR, la protección del medio ambiente viene directamente de la energía elétrica. Sólo usamos electricidad proveniente de energia limpia y natural gracias a nuestro proveedor RWE. Además nuestro personal tiene la misma pasión; En cooperación con el provedor local de energía de Aachen, STARWAG, BABOR incentiva a sus empleados para cambiarse a coches repetuosos con el medio ambiente. Al mismo tiempo, una estación de carga eléctrica en las premisas de la compañía está a disposisión de los empleados para cargar los coches ecológicos de BABOR. Como puede ver, BABOR no sólo es pionera en belleza, también lo es en consumo energético.

Talando el árbol adecuado. 
Desde 2010, BABOR promociona únicamente materiales que han sido impresos en papel certificado por la FSC (Consejo  de Administración de los Bosques) trabaja para promover una tala responsable a fin de controlar la deforestación y proteger el medio ambiente.

Cariño por los animales.
El respeto por la naturaleza también significa el respeto por sus criaturas. BABOR nunca ha practicado, y nunca practicará experimentos en animales para evaluar la eficacia de nuevos ingredientes y complejos activos. La pruebas en animales jamás se llevarán a cabo en nuestra empresa.

Tractament amb Guix Bruno Vassari

Has sentit parlar de la Guix Teràpia? O potser, has vist fotos de noies amb guix en l’abdomen o glutis?, saps quina és la finalitat d’aquest procés?

Si ets més de tractaments manuals en lloc de tractaments amb aparells, segur que aquest t’agradarà molt.

l guix que s’utilitza en els tractaments d’estètica és un guix lipolític, que està compost per diferents concentrats naturals que conserven i augmenten la calor corporal potenciant l’acció reductora i regeneradora; està compost per fibres o benes, és d’assecat ràpid i és més lleuger que el que s’utilitza en traumatologia.

Precio:

Programa de 4 Sessions amb la crema de manteniment a casa 280€

Expert Skincare Babor

Babor ha establert estàndarts en la cura mèdica de la pell des de 1956.

Sostenible, professional. Babor desenvolupa solucions individuals altament efectives per a satisfer les necessitats de cada tipus de pell.

Confirmat per experts dermatològics de tot el món.
Descobreix l’exclusivitat de Babor en el nostre centre de bellesa a Lleida

Preu: desde 60€

FACIAL CORRECTIVE

La novetat que presenta la línia Corrective és la fusió de 3 mecanismes d’acció que produeixen un efecte allisador fins i tot en les arrugues més profundes. Quins són? El píling, el rellenador i el decontractor. Te’ls expliquem a continuació:

El píling és un exfolinant suau,  que permet l’absorció dels actius perquè hi hagi un resultat més ràpid i eficaç, aportant hidratació, uniformitat i lluminositat.

El rellenador ajuda a suavitzar les arrugues més profundes gràcies a la combinació de tres substàncies naturals.

Finalment, el decontractor permet reduir les arrugues en el front i el contorn dels ulls a través de l’efecte dron cosmètic que treballa en les zones seleccionades.

Ara que ja coneixes les seves 3 accions, coneixes bé el tractament en cabina de la línia Corrective?

El programa de farciment antiarrugues es realitza en 4 sessions. És recomanat a partir de que comencin a aparèixer les primeres arrugues i l’objectiu és eliminar les arrugues profundes i les línies d’expressió de la pell.

A continuació volem parlar-te dels productes que s’utilitzen en aquest tractament.

– La màscara píling renova en profunditat l’aspecte de la pell i afavoreix l’acció dels actius que s’apliquen durant el tractament.

– El concentrat línies d’expressió és un concentrat elaborat amb pèptids miorelaxants.

– El concentrat rellenador de la pell és un concentrat ric en actius que ajuden a redensificar el teixit intern del cutis perquè llueixi més ple i “repulpat”.

– Els discos de caviar ajuden a intensificar l’absorció i fixació dels actius del tractament en la pell.

– La màscara relaxant amb Gessamí, és una màscara decontracturant que permet suavitzar les micro-tensions facials responsables de  línies d’expressió i arrugues.

– Finalment, el serum en crema replenador intesiu elaborat amb micro-esferes  d’àcid hilaurònic, LMW i glucomanano. Penetra en la superfície de la pell i s’infla ràpidament emplenant solcs i línies d’expressió.

Per a acabar, recorda que és molt important seguir amb els tractaments a casa per a aconseguir els resultats desitjats.

Pots triar diferents propostes de preus per a gaudir d’aquest súper tractament

Una Sessió solta 90€ (és una de les més demandades per a regalar)

Les quatre sessions sense producte per a casa 360€ (millor la següent)

Les quatre sessions amb producte per a casa 510€ (inclou la crema Corrective i el contorn d’ulls, vaja, el bàsic)

Radiofreqüència Symmed

Com funciona?


Symmed és una tecnologia de radiofreqüència modulada de 448 KHZ que estimula els teixits a través d’un efecte elèctric i tèrmic.

El tractament es realitza a través d’un agradable massatge amb el manípul triat sobre la zona tractada. En el costat oposat, es col·loca una placa de retorn d’un material flexible.

Sempre es fa ús de la cosmètica funcional Symmed que facilita el pas de l’energia als teixits i que afegeix principis actius que potencien els resultats del tractament.


Es tracta d’una tecnologia no invasiva, confortable i molt segura.

Preu: 70 €

Ritual TIMELESS PRODIGY

La combinació perfecta de tres estratègies de rejoveniment estètic, capaç de revertir el pas del temps en la pell.

Una nova dimensió cosmètica que arriba fins a l’expressió dels gens cutanis impactant sobre l’envelliment de les cèl·lules, recuperant la seva joventut natural.

Cada pas d’aquest trancament es converteix en una experiència única i inigualable de luxe i benestar per als cinc sentis.

Preu: 120€

 

Cura Facial Vegana

Tractament d’hidratació i lluentor per a pells joves deshidratades que busquin hidratació intensa, frescor, suavitat i elasticitat. A més, corregeix les irregularitats del cutis i queda un aspecte saludable i resplendent.

Preu: 50€

Roller Session

La Tècnica es du a terme emprant un dispositiu Roller. El capçal incorpora microagulles, en aquest cas de 0,5mm.

El tractament amb microagulles o microneedling és una tècnica de regeneració de la pell a través de l’estimulació amb microferides , promouen la producció de col·lagen i elastina en la pell.

Preu: desde 65€

Abrir chat
1
¿En que podemos Ayudarte?
Hola
¿En qué podemos ayudarte?