Corporals

Spa Sences

BODY SCULPT Destock

Massatge Corporal

Massatge i Embaràs

SCULPTOR

Pressoteràpia

ONES DE XOC

Tratamiento Yesoterápia Sculp Plaster Bruno Vassari

Expert Method Babor

Autèntics rituals de benestar: joies exclusives per a la pell que a través de exfoliants, embolcalls i massatges purifiquen, nodreixen i relaxen el cos i lament.

Precio: 70€

BODY SCULPT Destock

El sedentarisme i la manca d’exercici poden passar factura en l’organisme. Per accelerar el procés de pèrdua de quilos, proposem una combinació de tractaments:

10 Sessions de Bodytec

6 Sessions de Bodysculpt

1 D-Drink per a 14 dies

Precio: 700€

Massatge Corporal

Combinació de massatge relaxant i terapèutic.

Tel podem fer per zones, esquena, cames, abdomen, amb una duració de 30 minuts.

O tot el cos 60 minuts. Tu tries!!

Precio: 28€ – 45€

Massatge Corporal

El massatge és una manera de preparar-se per al neixement que pot ajudar a la mare a desenvolupar una percepció més clara de les seves sensacions físiques i a respondre-hi adequadament. Així, es podrà ocupar d’ella mateixa i del seu futur infant. 

Precio: 30€ – 50€

SCULPTOR

Es tracta d’un equip que utilitza una tecnologia anomenada HIFEM, que són, Ones Focalitzades d’Alta Intensitat, que fan que, en sessions de 30 minuts per zona equivalguin a 20.000 abdominals o esquats.

És l’únic equip actualment al mercat que tonifica i augmenta la massa muscular i a la vegada redueix el greix, tot a la mateixa sessió. Durant cada sessió SCULPTOR genera petits impulsos electromagnètics que identifiquem a través de l’acció de dos factors: una sensació de contracció en la zona tractada i un so característic.

Aquests camps electromagnètics penetren en la musculatura fins a 7 centímentres. I el millor és que el tratament es duu a terme de manera focalitzada en una àrea concreta. En general, abdomen i glutis, però també treballa braços, cames i flancs.

 

 

Aqui tenius els preus de la sessió solta i els diferents tipus de bonus.

Sessio solta 50 €

6 Sessions 1 zona 270 € (45 € sessió)

6 Sessions 2 zones 420 € (70€ sessió)

10 Sessions 1 zona 450 €

10 Sessions 2 zones 700 €

 

 

Pressoteràpia

La pressoteràpia és un tractament no invasiu i el seu funcionament està basat en la pressió de l’aire.

El complement perfecte per activar el sistema circulatori i limfàtic

Redueix, modela, elimina la cel·lulitis i la pell de taronja, a més de prevenir futures formacions.

Precio: 25€ Sessió

ONES de XOC

Aquesta tecnologia provoca una recuperació accelerada del teixit i un creixement cel·lular a causa de l’impacte a alta profunditat i densitat que produeix. Aquesta acció deriva en una millora a nivell intern i extern.

En tractaments estètics Les ones de xoc resulten idònies per a tractar la cel·lulitis, a causa dels petits impactes que s’exerceixen contra les cèl·lules adiposes i el teixit dilatat, la qual cosa activa la circulació i la formació de nous vasos sanguinis.

Precio: 30€ per zona

Tractament amb Guix Bruno Vassari

Has sentit parlar de la Guix Teràpia? O potser, has vist fotos de noies amb guix en l’abdomen o glutis?, saps quina és la finalitat d’aquest procés?

Si ets més de tractaments manuals en lloc de tractaments amb aparells, segur que aquest t’agradarà molt.

l guix que s’utilitza en els tractaments d’estètica és un guix lipolític, que està compost per diferents concentrats naturals que conserven i augmenten la calor corporal potenciant l’acció reductora i regeneradora; està compost per fibres o benes, és d’assecat ràpid i és més lleuger que el que s’utilitza en traumatologia.

Precio:

Programa de 4 Sessions amb la crema de manteniment a casa 280€

Expert Skincare Babor

Babor ha establert estàndarts en la cura mèdica de la pell des de 1956.

Sostenible, professional. Babor desenvolupa solucions individuals altament efectives per a satisfer les necessitats de cada tipus de pell.

Confirmat per experts dermatològics de tot el món.
Descobreix l’exclusivitat de Babor en el nostre centre de bellesa a Lleida

Preu: desde 60€

FACIAL CORRECTIVE

La novetat que presenta la línia Corrective és la fusió de 3 mecanismes d’acció que produeixen un efecte allisador fins i tot en les arrugues més profundes. Quins són? El píling, el rellenador i el decontractor. Te’ls expliquem a continuació:

El píling és un exfolinant suau,  que permet l’absorció dels actius perquè hi hagi un resultat més ràpid i eficaç, aportant hidratació, uniformitat i lluminositat.

El rellenador ajuda a suavitzar les arrugues més profundes gràcies a la combinació de tres substàncies naturals.

Finalment, el decontractor permet reduir les arrugues en el front i el contorn dels ulls a través de l’efecte dron cosmètic que treballa en les zones seleccionades.

Ara que ja coneixes les seves 3 accions, coneixes bé el tractament en cabina de la línia Corrective?

El programa de farciment antiarrugues es realitza en 4 sessions. És recomanat a partir de que comencin a aparèixer les primeres arrugues i l’objectiu és eliminar les arrugues profundes i les línies d’expressió de la pell.

A continuació volem parlar-te dels productes que s’utilitzen en aquest tractament.

– La màscara píling renova en profunditat l’aspecte de la pell i afavoreix l’acció dels actius que s’apliquen durant el tractament.

– El concentrat línies d’expressió és un concentrat elaborat amb pèptids miorelaxants.

– El concentrat rellenador de la pell és un concentrat ric en actius que ajuden a redensificar el teixit intern del cutis perquè llueixi més ple i “repulpat”.

– Els discos de caviar ajuden a intensificar l’absorció i fixació dels actius del tractament en la pell.

– La màscara relaxant amb Gessamí, és una màscara decontracturant que permet suavitzar les micro-tensions facials responsables de  línies d’expressió i arrugues.

– Finalment, el serum en crema replenador intesiu elaborat amb micro-esferes  d’àcid hilaurònic, LMW i glucomanano. Penetra en la superfície de la pell i s’infla ràpidament emplenant solcs i línies d’expressió.

Per a acabar, recorda que és molt important seguir amb els tractaments a casa per a aconseguir els resultats desitjats.

Pots triar diferents propostes de preus per a gaudir d’aquest súper tractament

Una Sessió solta 90€ (és una de les més demandades per a regalar)

Les quatre sessions sense producte per a casa 360€ (millor la següent)

Les quatre sessions amb producte per a casa 510€ (inclou la crema Corrective i el contorn d’ulls, vaja, el bàsic)

Radiofreqüència Symmed

Com funciona?


Symmed és una tecnologia de radiofreqüència modulada de 448 KHZ que estimula els teixits a través d’un efecte elèctric i tèrmic.

El tractament es realitza a través d’un agradable massatge amb el manípul triat sobre la zona tractada. En el costat oposat, es col·loca una placa de retorn d’un material flexible.

Sempre es fa ús de la cosmètica funcional Symmed que facilita el pas de l’energia als teixits i que afegeix principis actius que potencien els resultats del tractament.


Es tracta d’una tecnologia no invasiva, confortable i molt segura.

Preu: 70 €

Ritual TIMELESS PRODIGY

La combinació perfecta de tres estratègies de rejoveniment estètic, capaç de revertir el pas del temps en la pell.

Una nova dimensió cosmètica que arriba fins a l’expressió dels gens cutanis impactant sobre l’envelliment de les cèl·lules, recuperant la seva joventut natural.

Cada pas d’aquest trancament es converteix en una experiència única i inigualable de luxe i benestar per als cinc sentis.

Preu: 120€

 

Cura Facial Vegana

Tractament d’hidratació i lluentor per a pells joves deshidratades que busquin hidratació intensa, frescor, suavitat i elasticitat. A més, corregeix les irregularitats del cutis i queda un aspecte saludable i resplendent.

Preu: 50€

Roller Session

La Tècnica es du a terme emprant un dispositiu Roller. El capçal incorpora microagulles, en aquest cas de 0,5mm.

El tractament amb microagulles o microneedling és una tècnica de regeneració de la pell a través de l’estimulació amb microferides , promouen la producció de col·lagen i elastina en la pell.

Preu: desde 65€

Abrir chat
1
¿En que podemos Ayudarte?
Hola
¿En qué podemos ayudarte?